Taktvätt Lidingö

Vårdande taktvätt på Lidingö

Är ditt tak fullt med mossa, alger och smuts? Det är ingen vacker syn, Dessutom är det dåligt för ditt tak eftersom smutsen drar till sig fukt som kan skada ditt tak.

Då är det dags för en taktvätt med efterbehandling. Välkommen att kontakta oss – ett företag med bas på Lidingö som ser till att din taktvätt utförs korrekt och skyddar ditt hus på lång sikt.


Taktvätt Lidingö

Fyra starka skäl till att göra en taktvätt

  • Det ökar takets livslängd.
  • Bostadens värde höjs.
  • Du skjuter upp renoveringar och takbyten.
  • Du slipper dyra reparationskostnader.
  • Taket ser snyggt och fint ut.

Tak utsätts för slitage – därför är regelbunden tvätt nödvändig

Visserligen kan de flesta takmaterial förväntas hålla i många år men det går inte att bortse från att väder och vind utsätter dem för hårt slitage. Men med hjälp av taktvätt så kan du minska på detta slitage och ge taket väsentligt längre livstid. Regelbunden taktvätt kan göra stor skillnad för hela husets välmående samtidigt som fastighetens totala värde ökar.

Taktvätt Lidingö – det lönar sig

Det finns många fördelar med en ordentlig tvättning av taket. Det ger först och främst ett snyggare utseende och piffar upp hela huset. Det minskar även risken för att problematiska fuktskador som kan uppkomma när det är regnigt och fuktigt i luften.

Börjar det växa mossa på taket kan detta bidra till att fukten stannar kvar i konstruktionen, vilket i sin tur kan leda till att pannorna skadas och går sönder när det fryser till på vintern. Därför är det viktigt att man regelbundet utför tvättning av taket innan det blir för sent.

Det absolut bästa sättet att motverka dessa skador är att anlita professionell hjälp med taktvätt. Vi har de rätta kunskaperna, rengöringsmedlen och verktygen för att arbetet ska utföras på ett korrekt sätt.Detta för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Vi har en gedigen kunskap inom taktvättning.

Anlita proffs som tar hand om ditt tak

Vi har lång erfarenhet av taktvätt och erbjuder effektiv och modern taktvätt som utförs av vår erfarna och vana personal. För att göra så rent som möjligt på taket använder vi högtryckstvätt med hetvatten som effektivt spolar bort all typ av påväxt och annan smuts. Önskar kunden en ännu mer hållbar taktvätt kan vi även behandla taket för att undvika att påväxten snabbt återkommer.

Behöver ditt tak fräschas upp? Välkommen till oss – vi erbjuder kompetent taktvätt i Lidingö.

Skydda ditt hus från fukt med en taktvätt