Om oss

Högsta kvalitet för svenska väderförhållanden

Vi lägger tak som är gjorda för att tåla nordiska förhållanden. Våra material håller dig varm och torr även om det är många minusgrader ute eller om det ösregnar dagar i sträck. När vi lägger eller renoverar tak så tar vi alltid hänsyn till just din byggnads specifika behov och förutsättningar för att hitta en taktyp som passar som hand i handske.

Vår duktiga personal gör sitt yttersta för att du ska få ett snyggt tak som håller i många decennier framåt. Tack vare våra effektiva arbetssystem och stor erfarenhet går jobbet snabbt och det blir rätt utfört. Vi utför ett stort antal takläggningar och renoveringar varje år så när du väljer oss kan du vara säker på att anlita en firma som kan det här med tak.

Utöver takläggning så kan du även anlita oss för tjänster såsom takrenovering, takmålning och taktvätt, målning av fasader och andra måleriuppdrag, renovering av altaner och stenläggning. Allt som behövs för ett hus som är både snyggt och hållbart utvändigt.

Extra trygghet får du genom att vi har en ordentlig ansvarsförsäkring samt att vi är godkända av Villaägarnas Riksförbund. Vi tar alltså över ansvaret för att personalen jobbar säkert och att din byggnad skyddas under hela arbetets gång.

Trygga tak som tål nordiska förhållanden. Vi utför både takrenoveringar och lägger nya tak.