Takrenovering Lidingö

Takrenovering som lyfter ditt hus

Börjar ditt tak se slitet ut? Oroar du dig för att det ska börja läcka? Då kan det vara dags för en takrenovering. Vi besiktigar och renoverar alla typer av tak – tegel, plåt och papp.

Välkommen att kontakta oss för en takrenovering i Lidingö – våra erfarna och kunniga takexperter gör alltid ett bra jobb. Ditt tak kommer att bli precis som du önskar – korrekt, av hög kvalitet och till bra pris. Vi erbjuder givetvis kostnadsfri konsultation och offertförslag.


Takrenovering Lidingö

Takrenovering Lidingö med kunskap och kvalitet

När det handlar om att renovera tak står vi för kunskap och kvalitet. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag på Lidingö och i hela Stockholm genom att renovera och lägga snygga och hållbara tak.

Inga uppdrag är för stora eller för små för oss. När vi renoverar ett tak får du tillgång till en fullödig tjänst där vi tar hand allt som behövs – från takstolar och råspont till underlagspapp och ytlager. Hos oss finns all nödvändig kunskap om takrenovering under samma tak.

Taket är viktigt för hemmiljön

Hur ditt tak mår är viktigt och avgörande för hela din hemmiljö. Ett tak som inte håller tätt ordentligt kan bland annat leda till dyra och hälsoproblematiska fukt- och mögelskador. Dessutom riskerar kostnaderna för uppvärmning öka då den varma luften åker ut genom taket och den kalla luften kommer in. Anlitar du oss för en takrenovering i Lidingö så får du ett tätt och stabilt tak som håller länge.

Vi tar hand om hela projektet

När vi åtar oss en takrenovering så tar vi hand om jobbet från start till mål. Vi inspekterar taket, tar fram ett åtgärdspaket och renoverar ditt tak på ett fackmannamässigt sätt.

Alla tak utsätts för stort slitage med åren. Regn, snö, vind, sol, grenar och annat som faller ned på taket är några av de vanligaste exemplen.

Mossa, lavar och annan växtlighet kan också orsaka problem på ett tak. Om du vill att ditt tak ska slippa en hel takomläggning i framtiden så är det bra att se över det med jämna mellanrum.

Hör av dig till oss om du vill ha tips och råd

Ett tegeltak med pannor är mycket hållbart, men trasiga pannor bör ersättas och sneda bör rättas till för att vatten inte ska ta sig in i undertaket och skapa fukt- och vattenskador. Handlar det om plåttak är det vanligt att rost i fogar och sprickbildningar.

Med takrenovering kan du öka takets livslängd ökar och risken för framtida problem minskar. Våra takläggare delar gärna med sig med tips och råd efter många år i branschen.

Välkommen att kontakta oss – din partner när det handlar om takrenovering på Lidingö.

Snygga och hållbara tak av bästa kvalitet