Takläggare Lidingö

För dig som vill ge ditt hus det bästa

Tjänster

VÅRA ÖVRIGA TJÄNSTER

Takreparation

Det är viktigt att reparera taket snarast möjligt om du upptäcker att någon del börjar bli sliten eller om det har fått någon form av skada. Vi kommer ut snabbt och åtgärdar problemen med våra kvalitetsmaterial.

Uppdatering av taksäkerhet

Ditt tak skall inte bara skydda ditt hus utan även vara säkert för dem som måste utföra jobb uppe på taket, till exempel snöskottning eller sotarjobb. Därför behövs det ordentliga taksäkerhetsprodukter såsom stegar, snörasskydd och liknande. Vi uppdaterar taksäkerheten om det finns brister på ditt tak.

Byte av dörrar & fönster

Skydda ditt hus med moderna fönster och dörrar. Du kommer dessutom att spara på uppvärmningskostnaderna. Ditt hus får dessutom ett bättre i energideklarationen, något som gör det attraktivare på marknaden om du planerar att sälja.

Uppdatera fasaden

Vi utför allt från mindre reparationer till hela fasadbyten. Det är bättre att reparera småskador snarast möjligt så att de inte ger upphov till större problem. Något så enkelt som att byta dina slitna vindskivor av trä till våra hållbara och snygga i plåt kan hjälpa till att skydda både taket och väggarna nedanför.

Allt för husets utsida. Vi ser till att ditt hus står emot väder och vind under alla årstider.